Till övergripande innehåll för webbplatsen

Ny account manager på plass i Karnov

   

Grunnet sterk vekst fortsetter Karnov å ansette. Nå er Terje Bech Hansen på plass i salgsteamet. 

 

I april ansatte Karnov to nye redaksjonsassistenter. I tillegg er selskapet godt i gang med å besette en rolle i techavdelingen og et vikariat i redaksjonen. Også salgsavdelingen opplever travle tider, og nå er Terje Bech Hansen ansatt som account manager. 
  
Terje forteller at han har jobbet med salg hele karrieren, og at han nå er klar for å gjøre en innsats for Karnov.  
 
– Det er to ting som alltid har vært viktig for meg i arbeidshverdagen. Det ene er å selge et godt produkt eller tjeneste, og det andre er arbeidsmiljøet. Her treffer Karnov midt i blinken, sier Terje. 
 
Terjes arbeidshverdag i Karnov består blant annet av salg og kundekontakt. På den korte tiden i Karnov har Terje rukket å få et godt inntrykk av de nye kollegaene. I tillegg legger han ikke skjul på at interessen for juss også gjør jobben meningsfull.  
 
– Jeg har alltid vært fascinert av juss og det som hører med, så jeg kan ikke be om mer, legger han til.  
 
Terje kommer fra Alta, men har bodd i Oslo de siste ti årene. På fritiden liker han å holde seg i form, være med familie og venner og dyrke interessen for mat.  
 
– Fritiden min bruker jeg på kjøkkenet, enten om jeg stirrer i kjøleskapet, spiser eller lager mat – det er min store hobby, forteller Terje.  
 
Leonel Resul er salgssjef i Karnov og Terjes nærmeste leder i selskapet. Han forteller at Terje er et godt tilskudd til salgsavdelingen som nå er fire ansatte.  
 
– Da vi skulle ansette en ny account manager, var det viktig for oss å finne en kompetent medarbeider, men også en som kunne passe godt inn i salgsteamet og Karnov for øvrig. Gjennom rekrutteringsprosessen og i tiden Terje har vært hos oss, er det tydelig at vi fant rett mann for jobben, forteller Leonel. 

 

Leonel og Terje i Karnov Group Norway

Terje Bech Hansen (t.v.) er ny account manager i Karnov Group Norway. Her med salgssjef Leonel Resul.