Till övergripande innehåll för webbplatsen

To nye redaksjonsassistenter på plass i Karnov

   

Med høy produksjon av nye lovkommentarer, fagbøker og artikler og revideringer av over 73 000  lovkommentarnoter hadde Karnov behov for flere gode hjelpere. Nå er Malin Kirkholt og Nora Nesset på plass i hver sin deltidsstilling for å bistå redaksjonen og markedsavdelingen. 

 

Malin Kirkholt kommer fra Molde og begynte på Rettsvitenskap ved Universitetet i Oslo våren 2023. Som fersk jusstudent har hun allerede brukt Karnov i studiesammenheng. 
  
– Lovkommentarene sammenfatter kilder av betydning, noe som gjør det enklere å løse rettslige problemstillinger på en effektiv og god måte. Å lete fram i kilder på egen hånd er ikke bare tidkrevende, man risikerer også å gå glipp av verdifull informasjon, forteller Malin. 
  
Ved siden av studiene jobber Malin og Nora i 20-prosentstillinger som redaksjonsassistenter. Arbeidsoppgavene består blant annet av sidekorrektur, legge inn lenker i notetekst (lovkommentarer, fagbøker og artikler) og stilling av manus. I tillegg har Nora også en 20-prosentstilling for Karnovs markedsavdeling.   
  
– I markedsavdelingen bidrar jeg blant annet med å skrive artikler om kunder og nylanseringer, planlegging av markedsstrategier, lage grafikk til poster i sosiale medier, og andre markedsaktiviteter, forteller Nora. 
  
Nora kommer fra Larvik og tar en mastergrad i markedsføring ved Høyskolen Kristiania.Hun har fra tidligere en bachelorgrad i Markedsføringsledelse fra BI. 
 Nora forklarer at hun ønsket å jobbe i Karnov slik at hun kan anvende den teoretiske kunnskapen fra skolebenken i praksis. 
  
Også for Malin var det viktig med en relevant deltidsjobb som gir faglig utvikling. Det gir Karnov, mener hun. 
  
– Etter hvert som jeg etablerte et sosialt nettverk, og ikke minst følte meg «trygg» som student, tenkte jeg det var passende med en deltidsjobb.  Jeg ønsket en jobb med faglig relevante oppgaver og med rom for å utvikle mine ferdigheter også etter skoletid. Da Karnov lyste ut stillingen som redaksjonsassistent, fanget det oppmerksomheten min umiddelbart, forteller Malin. 

To nye redaksjonsassistenter i karnov Group Norway. Malin Kirkholt og Nora Nesset
Nora Nesset (t.v.) og Malin Kirkholt (t.h.) har begynt som deltidsansatte i Karnov Group Norway. Hans-Petter Nygård er CEO i selskapet.


Etter knappe to måneder i stillingen er de to nyansatte fornøyde med Karnov som arbeidsplass.
 

– Som nyansatt ved Karnov har jeg fått et fantastisk godt inntrykk av de ansatte, men også bedriften som helhet. Mine kollegaer er først og fremst svært hjelpsomme. De ønsker å hjelpe meg med små og store spørsmål, uansett hvor opptatt de er med egne oppgaver. I tillegg er det en veldig sosial arbeidsplass som sørger for at alle føler seg inkludert, ivaretatt og velkommen, sier Malin.  

Også Nora er fornøyd med jobben i det juridiske tech-forlaget. 

– Å jobbe for et selskap som Karnov har vist seg å være helt suverent. Allerede første dag ble jeg kastet inn i møter med samarbeidspartnere og kunder, slik at jeg har hatt muligheten til å bygge relasjoner, ta eierskap til oppgaver og generelt lære om markedsføringsfaget i en kompleks bransje, avslutter hun.